طرح مزارع سازگاری برای رفع موانع تولید در مازندران اجرائی می شود

طرح مزارع سازگاری برای رفع موانع تولید در مازندران اجرائی می شود

آبیاری: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران اظهار داشت که طرح « مزارع سازگاری » با هدف رفع موانع تولید و تحقق شعار ˮ تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی در این استان اجرائی می شود.


به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران، حسن خیریانپور با بیان این که مقدمات اجرای این طرح با هماهنگی دستگاه های ذیربط فراهم گشته است، افزود ؛ افرادعلاقه مند به سرمایه گذاری در بخش کشاورزی در قالب این طرح می توانند در زمین هایشان سرمایه گذارهای مختلف مرتبط را انجام دهند.
وی توضیح داد: علاقه مندانی که دارای زمین کشاورزی به مساحت پنج هزار مترمربع یا بیشتر باشند، مجوز فعالیت تمامی زیربخش های کشاورزی مانند پرورش طیور، ماهی، کشت گلخانه ای، زراعت چوب و پرورش دام سبک و سنگین را یکجا دریافت خواهند کرد.
خیریانپور اظهار داشت: یکی از معضلات سرمایه گذاری در بخش کشاورزی زمان بر بودن و افزایش هزینه ستاندن موافقت های اصولی برای کارهای مختلف بصورت جداگانه و همین طور وجود موانعی مانند رعایت فاصله جغرافیایی و دیگر مقررات بوده است که سبب تغییر کاربری اراضی و مهاجرت از روستاها بوده است ولی در طرح مزارع سازگاری این موانع برداشته شده و مجوز و موافقت اصولی بصورت یکجا به متقاضی داده می شود.
معاون استاندار مازندران فعالیت تجمیعی کشاورزی در استان را رویه متداول در گذشته دانست و اضافه کرد: در گذشته فعالین عرصه اقتصادی روستاها در یک مزرعه توامان زراعت چند فعالیت کشاورزی را انجام می دادند و به همین دلیل هم در استان مازندران برای تحقق شعار سال و رونق تولید با تاکید استاندار و اعلام آمادگی جهاد کشاورزی و نظام مهندسی کشاورزی، اجرائی کردن طرح مزرعه سازگاری در دستور کار قرار گرفت.
وی اظهار داشت: با عملیاتی شدن این طرح علاوه بر تحقق شعار سال رهبری با عنوان "تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها "، شاهد افزایش تولید و تصاعدی شدن روند مهاجرت معکوس به روستاها و جلوگیری از تغییر کاربری و فروش اراضی خواهیم بود.
خیریانپور با تشریح ظرفیت های مازندران به ویژه در بخش کشاورزی گفت: مازندران با تولید بیش از هفت میلیون تن انواع محصولات در ۷۰ نوع، رتبه اول تا سوم را در تول ید ۱۴ محصول در اختیار دارد، اما برخی سخت گیری ها در صدور مجوزهای مربوطه و رعایت فاصله سبب شده است تا شاهد تغییر در کاربری اراضی زراعی و مهاجرت از روستا باشیم.
اگر چه مازندران ۴۶۰ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی دارد که ۲ و نیم درصد از سطح زراعی کشور شمرده می شود، ولی این استان سالانه ۱۱ درصد از ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را در اختیار دارد.





منبع:

1400/01/19
23:11:36
5.0 / 5
1039
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
آبیاری
persianwet.ir - مالکیت معنوی سایت آبیاری متعلق به مالکین آن می باشد