خبر خوش دولت برای گندمکاران

خبر خوش دولت برای گندمکاران

به گزارش آبیاری، به قول مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه ها، واریز تدریجی 110 همت دیگر از مطالبات گندم کاران از امروز شروع شد و مقرر است این مبالغ تا روز یکشنبه 25 مردادماه به حساب کشاورزان واریز شود؛ با اجرای این مرحله، مجموع پرداختی به گندم کاران کشور به 220.1 همت خواهد رسید.


به گزارش آبیاری به نقل از خبر آنلاین، حسن نوروزی، مدیرعامل و عضو هیات مدیره سازمان هدفمندسازی یارانه ها، از آغاز واریز تدریجی ۱۱۰ همت دیگر از مطالبات گندم کاران اطلاع داد و اظهار داشت: این مبالغ کم کم و در چند مرحله تا روز یک شنبه ۲۵ مردادماه ۱۴۰۵ به حساب گندم کاران واریز خواهد شد.
ایسنا نوشت: وی ادامه داد: در این مرحله، با تأمین و تخصیص اعتبار ۱۱۰ همت برای پرداخت مطالبات گندم کاران، فرآیند واریز مبالغ از امروز شروع شده و پرداخت ها به شکل تدریجی تا ۲۵ مردادماه ادامه می یابد.
نوروزی با تشریح جزئیات این مرحله از پرداخت ها اظهار داشت: گندم کارانی که از شروع فصل خرید تا ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ محصول خویش را به مراکز خرید تضمینی تحویل داده اند، با این مرحله از پرداخت، در مجموع ۹۵ درصد مطالبات خویش را دریافت خواهند کرد.
مدیرعامل و عضو هیات مدیره سازمان هدفمندسازی یارانه ها اضافه کرد: میزان پرداخت مطالبات گندم کارانی که محصول خویش را در بازه ۱۶ اردیبهشت تا ۲۰ خردادماه ۱۴۰۵ تحویل داده اند، با این مرحله به ۸۰ درصد خواهد رسید.
وی اشاره کرد: همینطور گندم کارانی که محصول خویش را در بازه ۲۱ خرداد تا ۸ تیرماه ۱۴۰۵ به مراکز خرید تضمینی تحویل داده اند، با این پرداخت در مجموع ۶۵ درصد مطالبات خویش را دریافت خواهند کرد.
نوروزی اضافه کرد: برای گندم کارانی که محصول خویش را در فاصله ۹ تیر تا ۱۹ مردادماه ۱۴۰۵ تحویل داده اند هم با اجرای این مرحله، میزان پرداخت مطالبات به ۳۷ درصد خواهد رسید.
وی با اشاره به گستردگی عملیات پرداخت مطالبات گندم کاران اظهار داشت: اکنون حدود ۹۸ درصد گندم کاران کشور دریافتی داشته اند و این مرحله از پرداخت با هدف سرعت بخشیدن به پرداخت مطالبات، تأمین نقدینگی مورد نیاز کشاورزان و دفاع از استمرار تولید گندم صورت می گیرد.
مدیرعامل و عضو هیات مدیره سازمان هدفمندسازی یارانه ها تصریح کرد: قبل از این، مجموع پرداختی به گندم کاران کشور به ۱۱۰.۱ همت رسیده بود و با واریز تدریجی ۱۱۰ همت جدید، مجموع پرداختی به کشاورزان گندم کار کشور به ۲۲۰.۱ همت خواهد رسید.
نوروزی در آخر تاکید کرد: پرداخت مطالبات گندم کاران در امتداد اجرای سیاست خرید تضمینی گندم، دفاع از تولیدکنندگان داخلی و تأمین نقدینگی مورد نیاز آنان صورت می گیرد و روند پرداخت سایر مطالبات هم متناسب با تأمین و تخصیص منابع مالی در مراحل بعدی ادامه خواهد یافت.


منبع:

1405/05/28
20:09:21
5.0 / 5
7
تگها: آنلاین
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

آبیاری
persianwet.ir - مالکیت معنوی سایت آبیاری متعلق به مالکین آن می باشد