هم افزایی راهبردی صندوق های پشتیبانی از بخش کشاورزی با همراه مجلس

هم افزایی راهبردی صندوق های پشتیبانی از بخش کشاورزی با همراه مجلس

به گزارش آبیاری، راهکارهای تقویت جایگاه صندوق های غیردولتی پشتیبانی از توسعه بخش کشاورزی با همگرایی میان مجلس و دولت در طرح تأمین مالی و جهش تولید کشاورزی بررسی گردید.



به گزارش آبیاری به نقل از مهر از وزارت جهاد کشاورزی، در دیدار حسین مهدی دوست رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق پشتیبانی از توسعه سرمایه گذاری بخش کشاورزی با جعفر قادری نماینده مردم شیراز و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، ضرورت تحول در ساختارهای تامین مالی بخش کشاورزی و نحوه بهره مندی صندوق های پشتیبانی از توسعه بخش کشاورزی از ظرفیتهای قانون تامین مالی و زیرساخت ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در این دیدار که با هدف بررسی راهکارهای تقویت جایگاه صندوق های غیردولتی پشتیبانی از توسعه بخش کشاورزی برگزار گردید، حسین مهدی دوست مدیرعامل شرکت مادر تخصصی، با تبیین کارکردها و جایگاه فعلی این صندوق ها بعنوان بازوی توانمند غیردولتی، بر ضرورت همگرایی میان مجلس و دولت در طرح تامین مالی و جهش تولید کشاورزی تاکید کرد.
وی با اشاره به نقشِ پیشران این صندوق ها در شبکه ارزش محصولات کشاورزی، اشاره کرد: صندوق های پشتیبانی از توسعه بخش کشاورزی، الگویی موفق از مشارکت هدفمند بهره برداران و دولت هستند که برای پیشرفت بهره وری و تامین نهاده ها، نیازمند پشتیبانی های مستمر در حوزه های تقنین و نظارت اند.
مهدی دوست اضافه کرد: تحقق دقیق بند «ج» ماده ۳۳ قانون برنامه هفتم توسعه و سودجستن از ظرفیتهای قانونی مولدسازی اموال بوسیله واگذاری غیرنقدیِ دارایی ها به سهمِ سرمایه دولت در این صندوق ها، از اولویت های راهبردی ماست که می تواند ضمن چابک سازی ساختارها، منابع مالی پایداری را برای سرمایه گذاری در زیرساخت های کشاورزی فراهم آورد.
آمادگی مجلس در تسهیل تامین مالی نوین صندوق های پشتیبانی از توسعه کشاورزی
در ادامه این نشست، جعفر قادری، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با قدردانی از عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در مدیریت چالش های دوران جنگ و تامین مستمر امنیت غذایی کشور، اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی، صندوق های پشتیبانی از توسعه بخش کشاورزی را یکی از ارکان مهمِ امنیت غذایی می داند و آمادگی کامل دارد تا در راه تسهیلِ تامین مالی نوین و رفع موانع قانونی، گامهای مؤثری بردارد.
وی با اشاره به ضرورت همسویی ساختارهای حمایتی با نیازهای روز بازار، اشاره کرد: استفاده از ظرفیتهای قانونی موجود، خصوصاً ضمانت اعتبار و وثایق، تسهیل تامین مالی بوسیله بازار سرمایه و بازار پول، مشارکت و مولدسازی دارایی ها، جذب مشارکت بخش خصوصی برای طرح های زیربنایی مورد انتظار از قانون مذکور در جهت پشتیبانی از بخش کشاورزی است.
این نماینده مجلس، ضمن تاکید بر اهمیت ادامه این نشست های تخصصی، اظهار امیدواری کرد که با هم افزایی دولت و قوه مقننه، بستری فراهم گردد که صندوق های پشتیبانی از توسعه بخش کشاورزی، با عبور از روشهای تامین مالی سنتی و رویکرد به ابزارهای نوین، نقش تعیین کننده ای در کاهش ریسک تولید و ثبات در بازار محصولات کشاورزی ایفا کنند.
خلاصه اینکه آمادگی مجلس در تسهیل تأمین مالی نوین صندوق های پشتیبانی از توسعه کشاورزی در ادامه این نشست، جعفر قادری، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تقدیر از عملکرد وزارت جهاد کشاورزی در مدیریت چالش های دوران جنگ و تأمین مستمر امنیت غذایی کشور، عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی، صندوق های پشتیبانی از توسعه بخش کشاورزی را یکی از ارکان مهمِ امنیت غذایی می داند و آمادگی کامل دارد تا در راه تسهیلِ تأمین مالی نوین و رفع موانع قانونی، گام های مؤثری بردارد. وی ضمن اشاره به لزوم همسویی ساختارهای حمایتی با نیازهای روز بازار، اشاره کرد: استفاده از ظرفیت های قانونی موجود، به ویژه ضمانت اعتبار و وثایق، تسهیل تأمین مالی بوسیله بازار سرمایه و بازار پول، مشارکت و مولدسازی دارایی ها، جذب مشارکت بخش خصوصی برای طرح های زیربنایی مورد انتظار از قانون مذکور در جهت پشتیبانی از بخش کشاورزی است.
1405/06/08
10:29:32
5.0 / 5
5
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

آبیاری
persianwet.ir - مالکیت معنوی سایت آبیاری متعلق به مالکین آن می باشد