طرح تقویت امنیت غذایی كشور به كمیسیون كشاورزی ارجاع شد

طرح تقویت امنیت غذایی كشور به كمیسیون كشاورزی ارجاع شد

به گزارش آبیاری طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی جهت بررسی بیشتر و رفع ابهام به کمیسیون کشاورزی مجلس ارجاع شد.


به گزارش آبیاری به نقل از ایرنا، گزارش شور دوم کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مورد طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی در جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفت و نمایندگان با ۲۰۷ رای موافق، ۸ رای مخالف و ۳ رای ممتنع از مجموع ۲۳۶ آرای ماخوذه، با ارجاع این طرح به کمیسیون کشاورزی موافقت کردند.
پس از بررسی این طرح در صحن علنی، ماده ۲ آن حذف شد که در آن آمده است: «سازمان توسعه تجارت کشاورزی ایران ذیل وزارت جهاد کشاورزی با هدف تمرکز امور سیاستگذاری، برنامه ریزی و نظارت در حوزه تجارت و بازرگانی کالاهای کشاورزی از ادغام معاونت بازرگانی و سایر واحدهای ذیربط وزارت جهاد کشاورزی واحدهای در رابطه با بخش کشاورزی در وزارت صنعت، معدن و تجارت با وظایف زیر ظرف سه ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون تشکیل گردد.»
رییس مجلس در اینباره اظهار داشت: با حذف این ماده اشکالات زیادی در کلیات این طرح پیش می آید و پیشنهاد من این است که در مورد ارجاع این طرح به کمیسیون و بررسی دوباره آن تصمیم گیری شود که نمایندگان با این مورد موافقت کردند.
سیدجواد ساداتی نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی در جریان بررسی این طرح اظهار داشت: ما به دنبال سیاست گذاری و تمرکز بر حوزه تجارت و بازرگانی محصولات کشاورزی هستیم و می کوشیم که تنظیم بازار محصولات کشاورزی را به وجود آوریم این در شرایطی است که در طول سالهای گذشته شاهد ناکارآمدی در این عرصه بوده ایم.
رییس کمیسیون کشاورزی اضافه کرد: ۴۳ سال است که قانون تمرکز حوزه کشاورزی در کشور وجود دارد اما همین قانون، کمر حوزه کشاورزی را شکسته است؛ سازمان توسعه تجارت قدمی برای پیاز، سیب زمینی و سیب کشاورزان که محصولات شان را روی زمین باقیمانده برنداشته است، ما باید به دنبال ایجاد یک مدیریت واحد برای تجارت بین الملل محصولات کشاورزی باشیم.
ساداتی نژاد خاطرنشان کرد: باید تصمیمات برای همه محصولات کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی منتقل شود این در شرایطی است که ما در طول های سالهای گذشته واردکننده برنج، گندم، شکر و دانه های روغنی بوده ایم چون که تجارت و واردات محصولات کشاورزی در وزارت صمت وجود دارد و کشاورز در وزارت جهاد کشاورزی.
وی اظهار داشت: تصمیمات وزارت صمت سبب نابودی و فقیر شدن کشاورزان شده است. چرا سهم کشاورزی ایران در ۸۰۰ میلیون جمعیت حاضر در بازار همسایگان فقط ۲ درصد است؟



منبع:

1400/04/06
20:10:46
5.0 / 5
1049
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
آبیاری
persianwet.ir - مالکیت معنوی سایت آبیاری متعلق به مالکین آن می باشد