رئیس سازمان حفاظت محیط زیست:

تلف شدن کودکان در فاضلاب، برای مسؤلان کشور ضایعه است

تلف شدن کودکان در فاضلاب، برای مسؤلان کشور ضایعه است

آبیاری: به گزارش آبیاری، خوزستان رییس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به موارد جان باختن کودکان خوزستانی در چاه فاضلاب اظهار داشت: در سیلاب سال ۹۸ مردم منطقه با دل و جان آمدند و کمک کردند اما حالا شاهد این هستیم که در این منطقه کودک معصوم در فاضلاب می افتد و تلفات داده می شود؛ به خانواده آنها تسلیت می گویم و این یک ضایعه است و برای مسئولان کشور نیز ضایعه است که یک کودک معصوم با ندانم کاری ما جان خودرا از دست بدهد.



علی سلاجقه در شورای اداری شهرستان کارون که امروز (۷ اردیبهشت ماه) برگزار شد، اظهار نمود: خوزستان را باید حتما با عنایت به جایگاهی که در اقتصاد دارد به همان شکل هم به آن رسیدگی کرد.

به گزارش آبیاری به نقل از ایسنا، وی ضمن اشاره به وضعیت شهرستان کارون اضافه کرد: ورودی شهرستان کارون چهره بسیار ناخوشایندی دارد که در خور و در شأن مردم نیست. ساحل این منطقه باید سریعا در چارچوب طرح جامع، ساماندهی گردد. بحث گاومیش ها را هم میتوان با هماهنگی مردم ساماندهی کرد. اگر گاومیش ها ساماندهی شوند شهر از این حال بیرون می آید.

سلاجقه اظهار داشت: باید از تمام ظرفیت های محیط زیست و شهرداری استفاده گردد تا این ساحل ساماندهی گردد. ورودی شهر هم از نظر پسماند چهره بسیار زشتی دارد که باید ساماندهی گردد.

وی بیان نمود: در سیلاب سال ۹۸ مردم منطقه با دل و جان آمدند و کمک کردند اما حالا شاهد این هستیم که در این منطقه کودک معصوم در فاضلاب می افتد و تلفات داده می شود؛ به خانواده آنها تسلیت می گویم و این یک ضایعه است و برای مسؤلان کشور هم ضایعه است که یک کودک معصوم با ندانم کاری ما جان خویش را از دست بدهد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اظهار داشت: احساس می کنم اعتباراتی که به شهرستان کارون تعلق گرفته، خوب مدیریت نشده است و هدررفت منابع داریم. قرار نیست همیشه مُسکن تزریق کنیم؛ شهرستان کارون باید ساماندهی گردد، طرح ساماندهی جامعی داریم و دولت هم مکلف است تأمین اعتبار کند و مقام معظم رهبری هم نگاه ویژه ای به مردم منطقه دارند.

وی افزود: هدررفت منابع در این منطقه وجود داشته است و این را نمی پذیریم. اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان مدنظر است تا وضعیت فعلی ساماندهی شود؛ این را حتما پیگیری می نماییم و تلاش می نماییم در مصوبات سفر هیات دولت به خوزستان گنجانده شود تا کوت عبدالله از این وضعیت بیرون بیاید.

سلاجقه اضافه کرد: هنوز می بینیم که با کوچکترین سیلاب، شهر کوت عبدالله با مشکل روبه رو می شود. با دانشکده مهندسی آب دانشگاه شهید چمران اهواز در ارتباط بودم؛ سیلابی که اینجا را فرا گرفت سیلاب عجیبی بود.

وی اظهار داشت: بحث کیفیت نامناسب آب و چاه های فاضلابی که وارد رودخانه کارون می شود برای خود کارون که سرمایه ملی است و شریان اصلی است، مطرح است. تلاش می نماییم رودخانه کارون در تراز اصلی آب خود قرار بگیرد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: شهرستان کارون پتانسیل بسیار عالی در زمینه تربیت نیروی انسانی دارد و زیرساخت اصلی، آموزش و پرورش است. در منطقه ای که یک زمانی جزو کلانشهر بزرگی مانند اهواز بود، حالا چنین وضعیتی داریم و اصلا زیبنده استان خوزستان و دولت نیست. حتما این بحث را با سرپرست وزارت آموزش و پرورش هم مطرح خواهیم کرد.

وی اضافه کرد: کوت عبدالله یکی از گره های کشور شده است. هم رهبری و هم دولت نسبت به این منطقه توجه ویژه ای دارند. احساس می کردم که در بحث فاضلاب شهرستان کارون، دیگر مشکلی وجود نداشته باشد اما ۵۰ درصد کار انجام شده است و بقیه کار را هم حتما پیگیری می نماییم. حضور ما تنها برای حل مشکل و باز شدن گره ها است.

سلاجقه اظهار داشت: در این سه ماه که کشور را گرد و غبار سیاسی گرفت بود و دشمن از تمام ظرفیت استفاده می کرد، استان خوزستان جزو سرآمدهای کشور بوده است. این مردمی که مرارت کشیدند و هشت سال جنگ را تحمل کردند، این قومیت ها ظرفیت های کشور هستند.





منبع:

1402/02/08
15:48:36
5.0 / 5
361
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
آبیاری
persianwet.ir - مالکیت معنوی سایت آبیاری متعلق به مالکین آن می باشد