هر آن چه که باید در رابطه با تب کریمه کنگو دانست

هر آن چه که باید در رابطه با تب کریمه کنگو دانست

به گزارش آبیاری، تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی ‏بوده که قابل انتقال بین انسان و دام است. بیماری توسط گزش کنه آلوده یا از راه تماس انسان با خون و بافت های دام آلوده در زمان کشتار دام به انسان منتقل می شود.



به گزارش خبرگزاری‬ مهر، تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی ‏بوده که قابل انتقال بین انسان و دام است. بیماری توسط گزش کنه آلوده یا از راه تماس انسان با خون و بافت های دام آلوده در زمان کشتار دام و یا خرد کردن گوشت پیش سرد نشده ‏به انسان منتقل می شود.‏
با توجه به آنکه ویروس در مقابل حرارت حساس است؛ ازاین رو به افراد سفارش می شود که از مصرف جگر خام و نیم پخته اجتناب کنند.
با رعایت موارد بهداشتی همچون استفاده از دستکش و ماسک در هنگام تماس و ذبح دام و خرد کردن گوشت، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، رعایت ‏اصول ایمنی کار به منظور پیشگیری از بروز خراش پوستی و تماس آن با ترشحات دامی، کنترل تردد غیر مجاز ‏دام، انجام سم پاشی های ادواری دام و جایگاه، جمع آوری کود و فضولات دامی و خارج کردن از دامداری، بهسازی و اصلاح ‏ساختار دامداری ها توسط دامداران، کشتار دام در کشتارگاه های مجاز، تهیه ‏گوشت از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی، خودداری از خرید و مصرف گوشت بازرسی نشده و فاقد مهر و برچسب دامپزشکی، پرهیز از خرید و نگهداری هرگونه دام فاقد هویت و قاچاق، خودداری از کشتار دام به صورت غیرمجاز و خارج از کشتارگاه و نگهداری گوشت تازه به مدت ۲۴ و جگر ۴۸ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد ‏در یخچال، راهکارهای جلوگیری از ابتلا‬ به تب کریمه کنگو به حساب می آید.‏
لازم به ذکر است؛ با رعایت نکات بهداشتی، این بیماری به سهولت قابل پیشگیری است.

1403/01/15
15:43:33
5.0 / 5
87
تگها: ایمن , بهداشت
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
آبیاری
persianwet.ir - مالکیت معنوی سایت آبیاری متعلق به مالکین آن می باشد