معاون وزیر جهاد كشاورزی:
تشکیل دبیرخانه دائمی رفع چالش های بخش کشاورزی
به گزارش آبیاری، معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهادکشاورزی با اشاره به برنامه تطبیق منابع تولید تا مصارف کشاورزی با دستور رییس جمهوری اظهار داشت: دبیرخانه دائمی برای رفع چالش های بخش کشاورزی با حضور دانشگاهیان تشکیل می شود.
اکبر فتحی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به برگزاری جلسه ای با رییس جمهور در روز جمعه 26 اردیبهشت گفت: بعد از بازدید سرزده رییس جمهور از وزارت جهاد کشاورزی، جلسه دیگری با حضور رییس جمهور، معاون اجرائی و رییس دفتر وی و جمعی از استادان دانشگاهی در عرصه کشاورزی برگزار و بار دیگر مشکلات بخش کشاورزی مورد بررسی قرار گرفت.
معاون وزیر جهادکشاورزی با اعلان اینکه در این نشست قرار شد مسایل بخش کشاورزی به راهبرد تبدیل و ساختاری برای رفع آنها تعریف شود، از تشکیل دبیرخانه دائمی برای این مساله آگاهی داد و اظهار داشت: وظیفه این دبیرخانه پیگیری مشکلات بخش کشاورزی و حل آنها با همکاری دانشگاهیان است.
فتحی با یادآوری آثار زیانبار تغییرات اقلیمی بر بخش کشاورزی کشور به خصوص کاهش بارش ها، اضافه کرد: در جلسه روز گذشته، رییس جمهور برای حضور در جلسات آینده اعلام آمادگی کردند تا به یک خروجی مشخص نائل شویم.
وی اجرای الگوی کشت برمبنای ظرفیتهای کشور و حفظ منابع پایه را از محورهای مورد تأکید رییس جمهور مطرح کرد و اضافه کرد: تطبیق منابع تولید (آب و خاک) با مصارف بخش کشاورزی از مطالبی است که رییس جمهور بر آن تأکید دارند تا بدانیم چه چیزی، کجا، چگونه بکاریم و عرضه نماییم که این امر نیازمند تدوین الگوی کشت و منابع تولید و مصرف است.
فتحی با اعلان اینکه عبور از کشاورزی سنتی و حرکت به سوی کشاورزی صنعتی و مکانیزه را رویکرد اصلی وزارت جهادکشاورزی در دولت چهاردهم برشمرد تا برمبنای نیاز داخل و یا محصولات صادرات محور تولید صورت گیرد.
وی تصریح کرد: صاحب نظران دانشگاهی حوزه کشاورزی در جلسه روز جمعه با رییس جمهور، شرایط اقلیمی، راندمان پایین آب و آبیاری و حتی راندمان پایین سایر عوامل تولید را از چالش های اصلی بخش کشاورزی برشمردند و تاکید نمودند که رسیدن به کشاورزی صنعتی و مکانیزه نیازمند حل این موانع است.
به گفته معاون وزیر جهادکشاورزی با اشاره به برگزاری جلسه مشترک با روسای دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در حوزه رفع مشکلات بخش کشاورزی، اشاره کرد: مقرر است نشست های مشابهی با دانشکده های کشاورزی سایر استانها به خصوص استان هایی که قطب کشاورزی هستند، اجرا شود تا راهکارهای خودرا ارائه کنند.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب