تکذیب خبر کمبود برنج
آبیاری: انجمن تامین کنندگان و تولیدکنندگان برنج ایران خبر کمبود برنج در بازار را تکذیب و اعلام نمود با شایعه پراکنان بر خورد قضایی خواهد شد.
به گزارش آبیاری به نقل از روابط عمومی انجمن تامین کنندگان و تولیدکنندگان برنج ایران، امروز خبری بر اساس این که «کمبود برنج در راه می باشد، مردم آماده باشند» به نقل از رییس انجمن تامین کنندگان و تولیدکنندگان برنج بدون ذکر منبع در فضای مجازی انتشار یافته که این خبر قویاً تکذیب می شود.
به نظر می رسد عده ای سودجو با و پرداخت هزینه های هنگفت و درج اخبار ناصحیح بدنبال سیاه نمایی در بازار برنج هستند آن هم در حالی که بازار این کالا رو به تعادل است و نرخها روند کاهشی یافته اند.
لذا دستگاههای نظارتی و امنیتی باید به این حوزه ورود و درباره ی انتشاردهندگان این اخبار و نیت آنان بررسی های لازم را به عمل آورند.
همچنین انجمن تامین کنندگان و تولیدکنندگان برنج پیگیری قضائی این مساله و اشخاص و کانال های انتشار دهنده آنرا حق خود می داند.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب