خرید تضمینی ۷ و هفت دهم میلیون تن گندم از کشاورزان

خرید تضمینی ۷ و هفت دهم میلیون تن گندم از کشاورزان

آبیاری: به گزارش آبیاری، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت تجاری دولتی ایران اظهار داشت: 7 میلیون و 700 هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان تابحال خرید تضمینی شده است.



به گزارش آبیاری به نقل از مهر، سعید راد، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران امروز شنبه ۱۵ شهریور ماه در نشست شورای معاونان وزارت جهاد کشاورزی که با حضور سرزده رییس جمهوری و وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد، اظهار داشت: تا حالا ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خرید تضمینی شده است.
وی اضافه کرد: بالاتر از ۹۵ درصد مطالبات گندم کاران پرداخت شده که نسبت به ۱۰ تا ۱۲ سال گذشته بی سابقه است.
وی با اشاره به اینکه گندم مورد نیاز کشور تا پایان امسال تامین شده است، اظهار نمود: برای اختلاط گندم در جهت تامین ذخایر استراتژیک نیز از روسیه خرید انجام داده ایم که این محموله ها به سوی ایران در حرکت هستند.
وی درهمین حال وضعیت ذخایر گندم را خوب ارزیابی کرد. بطور خلاصه، وی ضمن اشاره به این که گندم مورد نیاز کشور تا پایان امسال تامین شده است، اظهار داشت: برای اختلاط گندم در راستای تامین ذخایر راهبردی نیز از روسیه خرید انجام داده ایم که این محموله ها به طرف ایران در حرکت هستند.

منبع:

1404/06/16
11:20:09
5.0 / 5
31
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
لینک دوستان آبیاری

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

آبیاری
persianwet.ir - مالکیت معنوی سایت آبیاری متعلق به مالکین آن می باشد