نوری قزلجه:

قیمت مرغ اصلاح شده و علتی برای گرانی وجود ندارد

قیمت مرغ اصلاح شده و علتی برای گرانی وجود ندارد

به گزارش آبیاری، وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: قیمت مرغ اصلاح شده و علتی برای گرانی وجود ندارد و هم اینک مرغ در بازار به مقدار کافی موجود است.


به گزارش آبیاری به نقل از مهر، غلامرضا نوری وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه هیأت دولت درمیان خبرنگاران، در مورد مواجهه با گران فروشی ها، اظهار نمود: مواجهه با گرانفروشی در حال انجام می باشد و با همکاری وزارت صمت و تعزیرات پیگیر هستیم تا اگر گرانفروشی به ویژه در زمینه کالاهای خوراکی وجود دارد برخورد شود. وی ادامه داد: در تلاشیم تولید کشور افزایش پیدا کرده و فراوانی کالاها در بازار بیشتر از پیش شود. نوری قزلجه تصریح کرد: قیمت مرغ اصلاح شده و علتی برای گرانی وجود ندارد و هم اینک مرغ در بازار به مقدار کافی موجود است.
به طور خلاصه غلامرضا نوری وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه هیات دولت درمیان خبرنگاران، در مورد مواجهه با گران فروشی ها، اظهار داشت: مواجهه با گرانفروشی درحال انجام می باشد و با همکاری وزارت صمت و تعزیرات پیگیر هستیم تا اگر گرانفروشی بخصوص در زمینه کالاهای خوراکی وجود دارد برخورد شود.

1404/09/13
13:08:00
5.0 / 5
10
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
لینک دوستان آبیاری

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

آبیاری
persianwet.ir - مالکیت معنوی سایت آبیاری متعلق به مالکین آن می باشد