پیش بینیِ اداره ملی هواشناسی انگلیس از ادامه روند گرم شدن زمین

آیا برف به تاریخ می پیوندد؟

آیا برف به تاریخ می پیوندد؟

آبیاری: اداره ملی هواشناسی انگلیس پیش بینی کرده است که با ادامه روند فعلیِ گرم شدن زمین، نشستن برف روی زمین تا اختتام قرن جاری ممکنست به قدری کم شود که برف بازی و سورتمه سواری به تاریخ بپیوندد.


به گزارش آبیاری به نقل از ایسنا، پیش بینی های اداره ملی هواشناسی انگلیس حاکیست در صورت عدم کاهش تولید گازهای گلخانه ای، کارهای زمستانی مرسوم ممکنست نا ممکن شود.
این مرکز پیش بینی کرده است که به سبب تغییرات اقلیمی، بخش اعظم مناطق جنوبی انگلستان ممکنست تا سال ۲۰۴۰ هیچ روز برفی یا دمای پایین نداشته باشد.
در صورت ادامه این روند، فقط زمین های بسیار مرتفع یا بخش هایی از شمال اسکاتلند تا سال ۲۰۸۰ دمای زیر صفر را تجربه خواهند کرد.
اداره هواشناسی انگلیس اصرار کرد که شرایط تغییر دما سال به سال عوض می شود و برخی سال ها ممکنست گرم تر یا سردتر از روند جاری باشند.
این یافته ها بر اساس این پیش بینی است که تولید گاز گلخانه ای در سطح جهان به روند رو به رشد خود ادامه دهد. البته این اداره اعلام نمود گرچه این سناریو بالاترین احتمال نیست ولی محتمل است.
در صورت کاهش تولید گازهای گلخانه ای، بریتانیا می تواند از افزایش دمای شدید جلوگیری کند ولی دمای میانگین احیانا هنوز بیشتر خواهد شد.
به گفته اداره هواشناسی انگلیس، در صورت ادامه روند رو به رشد تولید گاز گلخانه ای، تابستان ها نیز گرم تر و خشک تر خواهند شد، گرچه مناطق بطور یکسان تحت تاثیر این دما قرار نمی گیرند.
لیزی کندون، کارشناس ارشد اداره هواشناسی انگلیس به شبکه خبری بی بی سی اظهار داشت: ما می گوییم تا اختتام قرن حاضر خیلی از برف های روی زمین بطور کامل ناپدید خواهد شد مگر در ارتفاعات. تصویر جامع عبارت است از زمستان های گرم تر و بارانی تر و تابستان های داغ تر و خشک تر. ولی در عین حال ما به سمت حوادث آب و هوایی شدیدتر در حرکتیم، حوادثی بسیار شدیدتر و مکررتر، مثلا باران های شدیدتر.
کندون اضافه کرد: دمای بالای ۳۰ درجه سانتی گراد در دو روز متوالی تا اختتام قرن جاری، ۱۶ بار محتمل تر از میانگین بین سالهای ۱۹۸۱ تا ۲۰۰۰ خواهد شد.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، تحلیل اداره هواشناسی همین طور نشان میدهد در صورت اقدام نکردن برای کاهش گازهای گلخانه ای در سطح جهان، باران زمستانی می تواند تا یک سوم افزایش پیدا کند.




منبع:

1399/09/18
17:51:30
5.0 / 5
1146
تگها: آب , اقلیم , تجربه , هوا
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
آبیاری
persianwet.ir - مالکیت معنوی سایت آبیاری متعلق به مالکین آن می باشد