سهمیه سوخت ادوات كشاورزی فاقد پلاك كرمانشاه بعد از مرداد قطع می شود

سهمیه سوخت ادوات كشاورزی فاقد پلاك كرمانشاه بعد از مرداد قطع می شود

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کرمانشاه اظهار داشت: سهمیه سوخت ادوات کشاورزی فاقد پلاک در این استان از خرداد امسال تا اختتام مرداد نصف شده و سپس قطع خواهد شد.


«فریدون یاسمی» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر اهمیت طرح پلاک گذاری ادوات کشاورزی در استان اظهار نمود: از مجموع ۳۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه تا حالا حدود ۲۹ هزار و ۴۹۸ دستگاه تراکتور با همکاری پلیس راهنمایی و رانندگی استان و مدیریت جهاد کشاورزی پلاک گذاری شده است.
او با اعلان اینکه در سال قبل نسبت به راستی ­آزمایی ادوات کشاورزی اقدام شد، اشاره کرد: برمبنای سطح زمین زیرکشت، مقدار ۹۵ میلیون لیتر سوخت نفتگاز امسال بر طبق سطح زمین زیرکشت برآورد گردیده است.
یاسمی با تاکید بر کاهش چهار هزار دستگاه ادوات کشاورزی در طرح پایش اضافه کرد: پارینه نسبت به زمان مشابه سال پیش از آن ۲۰ درصد نفت گاز عرضه شده به ادوات کشاورزی با کاهش همراه بوده است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کرمانشاه هدف از اجرای این طرح را تسهیل و تسریع ارائه سوخت به مالکین ادوات کشاورزی و مانع زدایی تولید و مبارزه با عرضه خارج از شبکه فرآورده های نفتی در استان، کنترل بیشتر و نظارت بر مصرف درست فرآورده های نفتی، منطقی کردن مصرف سوخت و کاهش تردد مالکان در سطح این منطقه عنوان نمود.
یاسمی اشاره کرد: در این طرح شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کرمانشاه با همکاری دستگاه های اجرائی مرتبط همچون سازمان تعاون روستایی و جهاد کشاورزی، پلیس راهنمایی و رانندگی استان؛ مشخصات فنی ادوات کشاورزی را در فرم ویژه برچسب راستی آزمایی نصب می کنند.
یاسمی با قدردانی از همکاری صاحبان ادوات کشاورزی و اداره های مرتبط در اجرای این طرح اظهار داشت: با ایجاد وحدت رویه یکسان و جلوگیری از سلیقه های مختلف، برنامه ریزی برای توزیع نفت گاز بوسیله فروشندگی های عرضه روستایی هر بخش، ضمن صیانت از این سرمایه ملی از تضییع حقوق صاحبان ادوات کشاورزی و قاچاق فرآورده های نفتی نیز جلوگیری می شود.
کرمانشاه قطب کشاورزی غرب کشور
به گزارش آبیاری به نقل از ایرنا؛ کشاورزی محور توسعه پایدار کرمانشاه و یکی از بخش های مهم این استان مرزی و چهارفصل است که علاوه بر تامین نیازهای غذایی داخل استان، بخش زیادی از نیازهای کشور را نیز تامین و تضمین می نماید.
کرمانشاه استانی پهناور در غرب ایران با ۲۵ هزار کیلومتر مربع مساحت، یکی از استان های مهم از حیث کشاورزی و منابع طبیعی شمرده می شود به طوریکه ۷۰ درصد مساحت استان را عرصه های منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است.
همچنین بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان کرمانشاه وجود دارد که سالانه چهار میلیون و ۵۷۵ هزار و ۸۱۴ تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات و آبزیان در استان تولید می شود.
داشتن ۱۱ اقلیم آب و هوایی، بارش های ۲ برابری نسبت به میانگین کشوری، چهار فصل بودن و تولید بیش از ۹۸ درصد محصولات زراعی و باغی در استان همچون ظرفیت ها و پتانسیل های بخش کشاورزی استان کرمانشاه است که
از این ظرفیت برای رفع بیکاری و ایجاد اشتغال، افزایش درآمد کشاورزان و رونق اقتصادی استان بهره برد.
از مجموع جمعیت استان حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.


1400/02/08
15:45:40
5.0 / 5
966
تگها: آب , اقلیم , باغ , جنگل
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
آبیاری
persianwet.ir - مالکیت معنوی سایت آبیاری متعلق به مالکین آن می باشد