معاون وزیر جهاد كشاورزی:

سال گذشته نزدیك به یك میلیون تن شیر خام صادر شد

سال گذشته نزدیك به یك میلیون تن شیر خام صادر شد

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: سال قبل حدود یک میلیون تُن شیر خام صادر شده و این صنعت به خوداتکایی رسیده است.


مرتضی رضایی روز سه شنبه در حاشیه نوزدهمین نمایشگاه بین المللی دام، طیور، آبزیان و دامپزشکی که در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان برگزار شد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه کرد: سال قبل تولید شیر در ایران به مرز ۱۱.۵ میلیون تُن رسید که نزدیک به یک میلیون تُن آن صادر شد.
وی اضافه کرد: پیشبینی می شود سال جاری تولید شیر به ۱۱.۹ میلیون تُن برسد که این نشانه خوداتکایی در این صنعت و تأمین کامل نیازهای داخلی است.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی به تولید به ۸۷۰ تا۸۸۰ هزار تُن گوشت قرمز در ایران هم اشاره نمود و اظهار داشت: سال قبل در کشور بیشتر از ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تُن گوشت مرغ صنعتی تولید شد که با احتساب ۲۰۰ هزار تُن تولید گوشت شترمرغ، بوقلمون، مرغ مادر و مرغ تخمگذار، در انتهای دوره مجموع تولید گوشت طیور کشور به از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن می رسد.
وی افزود: برگزاری رویدادهایی مانند این نمایشگاه که دامداران و مرغداران را با فناوری ها، داروها، تجهیزات و مواد جدید آشنا می کند باعث ارتقا این صنعت می شود و می تواند گام مهمی در راه ارتقا کمی و کیفی تولیدات شامل ایجاد ترکیبات ژنتیکی دام و افزایش تولید شیر و گوشت با اجرای طرح های اصلاح نژاد شود.
رضایی همینطور ضمن اشاره به بالا بودن ضریب نفوذ فناوری در صنعت دامپروری کشور اظهار داشت: جز دامداری های روستایی، همه دامداری های کشور به شکلی از تکنولوژی های جدید استفاده می نمایند.
اصفهان از مناطق اصلی کشور در حوزه صنایع مختلف کشاورزی به حساب می آید و نقش بسزایی در تولید انواع محصولات ایفا می کند بطوری که از نظر رتبه بندی با تولید سالانه یک میلیون و ۳۷۰ هزار تُن شیر در جایگاه نخست قرار دارد و با تولید ۲۰۰ هزار تُن گوشت مرغ و یکصد هزار تُن تخم مرغ، جایگاه دوم کشوری را به خود مختص کرده است.
استان اصفهان یکی از قطب های تولیدات دامی کشور و با ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۱۷ کشتارگاه طیور و ۳۳ کشتارگاه دام و بیشتر از ۱۰ هزار مرکز بسته بندی و فرآورده های خام دامی دارای ظرفیت مناسب در این بخش اقتصادی می باشد.
این استان دارای بیشتر از هفت میلیون و ۸۰۰ هزار راس انواع دام است که این خطه را به یکی از قطب های تولید فرآورده های دامی در کشور تبدیل نموده است.
اصفهان رتبه اول تولید گوشت مرغ و بوقلمون، رتبه چهارم تولید گوشت قرمز، رتبه دوم تولید تخم مرغ و رتبه اول تولید شیر خام و رتبه سوم تولید عسل کشور را داراست.
نمایشگاه بین المللی دام، طیور، آبزیان و دامپزشکی به مدت پنج روز تا ۲۱ خرداد جاری در ۱۷ هزار مترمربع فضای محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان با هدف معرفی کالاها و محصولات جدید و فناوری های نو در صنعت دام و طیور، ایجاد فرصت تعامل با تولیدکنندگان، بازرگانان و متخصصان، ایجاد فرصت عقد قراردادهای کاری و دریافت نمایندگی برپاست.


1400/03/18
22:42:08
5.0 / 5
366
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
آبیاری
persianwet.ir - مالکیت معنوی سایت آبیاری متعلق به مالکین آن می باشد